06-28746823

Rijsven 44, 5645 KH Eindhoven

Contact

Verliesbegeleiding

 

 

Missen is als mist:

Triest, wazig, uitzichtloos

Alles is grauw

Waar nooit een eind aan lijkt te komen

(Femia)

 

 

 

 

Als je er zelf niet meer uit komt, kan verliesbegeleiding ondersteuning en hulp bieden bij verliesverwerking. Verlies verwerken gaat niet altijd even makkelijk. Het is een proces dat aandacht en tijd vraagt en waar je heel bewust aan moet werken. Het kan een wirwar van gevoelens en reacties teweegbrengen, die je nauwelijks van jezelf herkent. Je zit misschien met vragen waar je geen antwoord op weet of hebt gekregen, je kunt worstelen met de zinloosheid van het leven of denken dat het nooit meer goed komt met je.

 

Verlies aanvaarden draagt bij aan een positieve verliesverwerking, evenals het doorleven van fysieke en emotionele pijn en het bewust en goed afscheid nemen, om uiteindelijk weer verder te kunnen met je leven.

 

Met verliesbegeleiding help ik jou om alle aspecten die met je verlies te maken hebben, in kaart te brengen en samen met jou te kijken waar je aan wilt werken. Ik bied vervolgens een passende begeleidingsmethode aan zoals emotionele ontladingsmethode, cognitieve methode, expressiemethode, ontspanningsmethode, ritueelmethode, praktische en materiƫle methode.