06-28746823

Rijsven 44, 5645 KH Eindhoven

Contact

Mind Eye Power

 

Mind Eye Power, afgekort tot MEP is een zeer effectieve methode om angsten en stress te verminderen, emotionele gebeurtenissen en trauma’s te verwerken en diepgewortelde overtuigingen en hardnekkige gedragspatronen aan te pakken.

 

Mind Eye Power werkt met de kracht van oogbewegingen in combinatie met het positief beïnvloeden van je mindset.

 

Je ogen doen veel meer dan zien alleen. Via de oogbewegingen worden allerlei verbindingen gemaakt met de hersenen. Ons brein zit vol met herinneringen, beelden, geuren, overtuigingen etc. , elk met een eigen emotionele lading. Met de Mind Eye Power methode  gaan we daar naartoe. Vanuit je lange termijn geheugen, haal je de herinnering op in je korte termijn geheugen. Terwijl je focus sterk op de gebeurtenis is gericht, maak je oogbewegingen. Hierdoor is er minder ruimte voor de herinnering. Het beeld vervaagt en de emotionele lading neemt af.

 

De kracht van Mind Eye is dat je niet alleen een probleem oplost. Het brengt nieuwe inzichten, creëert balans in lichaam en geest en biedt een nieuw perspectief.

 

Mind Eye Power is een veilige methode. Jij bepaalt zelf hoever je meegaat in de herbeleving van pijnlijke en/of moeilijke situaties.

 

Een sessie van 60 tot 90 minuten geeft vaak al goede resultaten

 

Als gecertificeerd Practitioner Mind Eye Power, kan ik je helpen bij:

 

  • Onverwerkte emoties
  • Ingrijpende levenservaringen zoals verlies en trauma
  • Stress en burn-out
  • Angsten
  • Verslavingen

 

De MEP Basics opleiding is erkend als beroepsopleiding door de Stichting Keurmerk Beroepsscholingen (SKB) en Register Vaktherapie (SRVB).

 

Voor meer informatie over Mind Eye Power: https://mindeyepower.nl/mind-eye-power/

 

 

Als de verbinding tussen partners verloren dreigt te gaan

 

Ook een relatie die dreigt vast te lopen, is te zien als een verlies.  Verlies van liefde, aandacht, waardering,
(h)erkenning en ideaalbeelden. Dit kan een gevoel van leegte  en onbegrip geven en kan leiden tot veel verdriet en verwijdering.

 

Bij een dergelijk verlies kan het nodig zijn om ondersteuning te krijgen van een professional, die samen met jullie op zoek gaat naar de basis, die jullie ooit bij elkaar heeft gebracht.

 

Mijn uitgangspunt is dat ik  jullie weer echt met elkaar in contact  breng, waardoor je elkaar, maar ook jezelf, beter begrijpt. Dit is een belangrijke voorwaarde om elkaar opnieuw te (leren) waarderen.

 

Ik ben geschoold in EFRC, Emotionally Focused Relation Counselling. EFRC is een nieuw soort relatiecounselling, die zeer effectief werkt. De focus ligt op emoties en het vertalen van gevoelens die onder gedrag liggen, naar verlangens en behoeftes. Het uiteindelijke doel van EFRC is het creëren van een veilige verbinding tussen partners, als sleutel tot een liefdevolle relatie.